top of page

Papa Jay (bekend van 'Een Huis Vol') legt uit!

Ken je hem nog, Papa Jay, de alleenstaande Antilliaanse vader van vijf kinderen? Een seizoen lang waren hij en zijn kids te zien in de tv-serie 'Een Huis Vol'. Hij sprong eruit met zijn charme en ongekend enthousiasme en kreeg daardoor veel fans en volgers. Veel mensen vragen zich af hoe hij het toch allemaal voor elkaar bokst in zijn eentje. Daarom heeft Jay zijn eigen online mini-serie gekregen: Papa Jay Legt Uit. Deze heb ik als camjo met hem opgenomen, ondersteund door (eind)redacteuren Gaby Bekink en Pien de Visser van Skyhigh. Je kunt nu HIER alle afleveringen kijken via NPO Start!

In het Parool van 5 juni 2018 verscheen een leuke column van Hans Lips over Papa Jay Legt Uit.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg Maartje
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Vimeo Social Icon
bottom of page