top of page

Grenzeloos Verliefd: leven de verliefde Romy & Ala 5 jaar later nog steeds lang en gelukkig in T


Ze kijken zelf al met spanning uit naar de uitzending van vanavond. In '10 jaar Grenzeloos Verliefd' is te zien hoe het nu gaat met de Nederlandse Romy en Tunesische Ala. Vijf jaar geleden stapten ze in de toeristische strandplaats Sousse nog in het huwelijksbootje. Leven ze daar nu lang en gelukkig? Op de beelden van toen is te zien hoe Romy in fladderige zomerjurkjes over het strand liep. Ze kon zich niet voorstellen dat ze in de toekomst een hoofddoek zou gaan dragen. Die verandering is opvallend soepel verlopen, maar het stel worstelt enorm met een heel ander probleem: ondanks de ring om hun vinger kunnen ze vijf jaar later nog steeds maar amper samen zijn. Benieuwd naar het verhaal van Romy en Ala in Tunesië? Kijk vanavond 27 februari 2018 om 21:30 uur op Net5. Voor deze aflevering heb ik regie en montage gedaan van het deel dat in 2018 is opgenomen, de follow up. Ik wil niet te veel van te voren verklappen, maar ik sprong een gat in de lucht toen ik vorige week zeer positief bericht van Romy kreeg. Wat zou het zijn?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg Maartje
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Vimeo Social Icon
bottom of page