Genomineerd voor een TV-beeld 2017 met Ik Vertrek!


Wat een eer! Dit jaar werden we met Ik Vertrek genomineerd voor een TV beeld n.a.v. de aflevering die ik geregisseerd heb over Fam. van der Linden.

Hierin is te zien hoe Don en Brigitte een boerencamping in Frankrijk omtoveren tot een luxe glamping. Hoe bijzonder was het dat Don in dezelfde periode weer leerde lopen nadat hij 15 jaar verlamd in een rolstoel had gezeten! Ik vond het al te gek om deze bijzondere familie een jaar te mogen volgen. Deze nominatie was de kers op de taart. Ik ben trots op ons team met o.a. het fantastische werk van redactrice Jola van der Putten en eindredactrice Floor de Vreede. Wil je de uitzending terugkijken? Dat kan door HIER te klikken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg Maartje
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Vimeo Social Icon

Voor vragen of opmerkingen neem vrijblijvend contact op.
info@maartjevergeer.nl / 06-18392937 / Amsterdam, Nederland


© Copyright 2020 Maartje Vergeer Producties