February 17, 2018

Please reload

Recente berichten

Dave en Annelies zeiden 'Ik Vertrek' naar Portugal!

October 26, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Dave en Annelies zeiden 'Ik Vertrek' naar Portugal!

October 26, 2017

Toen ik de voormontage zag van wat er al bij Dave en Annelies gefilmd was hield ik mijn hart vast: ze hadden zo veel tegenslagen gehad! De ene na de andere bouwer liet het afweten of probeerde Dave en Annelies op te lichten. Pff, zou het ze wel gaan lukken om hun droom te realiseren? Het geld was al een tijdje op!
Cameraman Bob Appelboom en ik mochten het laatste deel opnemen van deze aflevering van 'Ik Vertrek'. We kwamen aan op het moment dat de volgende dag eindelijk de eerste gasten zouden komen. Drie maanden later dan dat ze eigenlijk open wilden - het zomerseizoen was al in volle gang, dus ze hadden al aardig wat inkomsten misgelopen.
De avond voordat we begonnen met filmen zijn we alvast komen kijken om kennis te maken, maar... het was nog één grote bouwplaats! Oh oh... en de volgende ochtend zouden de eerste gasten op de stoep staan.
Hoe dat is afgelopen zie je zondag 22 oktober om 21.25 in Ik Vertrek op NPO1.

UPDATE: de aflevering is inmiddels uitgezonden en HIER terug te kijken.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg Maartje
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Vimeo Social Icon

Voor vragen of opmerkingen neem vrijblijvend contact op.
info@maartjevergeer.nl / 06-18392937 / Amsterdam, Nederland


© Copyright 2020 Maartje Vergeer Producties